Ukoliko voliš sport, aktivan način života i zdravu ishranu, pridruži nam se. Nudimo ti da budeš deo našeg koncepta i dodatno motivišeš naše korisnike na putu ka njihovom cilju, kako u skidanju kilograma tako i menjanju loših navika. Budi primer drugima!
Joga, kardio vežbe i  treninzi u ritmu plesa samo su deo našeg programa. Tvoj trening će biti dostupan u okviru Start Up i Total Slim programa.

Budi deo našeg koncepta 
Osmisli trening u trajanju do 30 min i priključi nam se.

Profesionalni pristup 
Svojim izgledom i energijom motiviši druge da budu kao ti.

Preko 25000 Smart Fit pratilaca
I preko 1000 korisnika našeg programa.

SMART FIT AMBASADORI

Ana Marija – Zaljubljenik joge, raw ishrane i pozitivne energije.


U okviru Smart Fit koncepta naši korisnici mogu da se opuste uz mirne zvukove prirode, lagane muzike i fenomenalnog treninga našeg ambasadora koja godinama unazad svoje telo relaksira primenom posebne tehnike. Sve to prenosi našim korisnicima, koji mogu PAMETNO, A NE NAPORNO povećati elastičnost i pokretljivost svojih mišića.

„Joga predstavlja jedinstvo fizičke snage, energije, pravilnog disanja, koncentracije i meditacije. Iscelite svoje telo i dušu.“

Emilija Mitić- Ples je pokreće, a njen izgled motiviše i inspiriše.


Zabavite se uz latino zvuke i đuskajte 30 min u ritmu muzike. Kombinacija plesnih pokreta i kardio vežbi intenzivno oblikuje vaše telo. Emilija se potrudila da vam svaki minut bude u pokretu, a da se kilogrami tope dok vi to ni ne osetite. PAMETAN koncept je osmišljen na jedinstveni način uz zagarantovane rezultate. 

„Svakodnevno možete izvoditi 30 min za sebe. Aktivan život nije obaveza, već potreba svakog od nas.“

Ukoliko želiš i ti da postaneš Smart Fit ambasador, kontaktiraj nas putem e-mail adrese: info@smartfit.rs