Kako je sve počelo…

Moja ljubav prema sportu počinje kada sam imala 5 godina. Tada počinju moji prvi časovi karate veština. Kada sam policu u sobi popunila osvojenim pojasevima, želela sam nešto novo. Moj izbor je bio košarka. Prisutnost fizičke aktivnosti i timskog duha donelo  mi je veliko iskustvo u formiranju sportske ličnosti. Znanje koje sam stekla na akademskim studijama Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje omogućilo mi je da profesionalno pristupim radu sa ljudima i pomognem im u ostvarivanju ličnih ciljeva.

Životni fit stil je deo mog svakodnevnog opredeljenja kako kroz zdravu izbalansiranu ishranu tako i kroz fizičku aktivnosti i mentalno usavršavanje. Kao neko ko je osetio statičnost kancelarijskog posla i brzog života ispunjenog svakodnevnim obavezama, naučila sam da samostalno koncipiram svoj dnevni plan ishrane i aktivnosti.

Sada nakon toliko iskustva u radu sa ljudima i na sebi, kroz Smart Fit koncept želim da prenesem svoje znanje svakoj osobi koja teži da promeni i  stekne nove zdrave životne navike.

Fit je stil života koji biramo.

Budi fit, a sit. Treniraj pametno, a ne naporno.