Pogledajte kojih 5 tajni primenjuju top modeli za vitku liniju!

#1 Jedite pet puta dnevno

To znači tri obroka i dve užine jedna između doručka i ručka, a jedan između ručka i večere. Imaćete stalan tok energije, plus, manje hrane više puta dnevno ne opterećuje vaš sistem za varenje, kao jedan veliki obrok i takođe pet dnevnih obroka stabilizuje vaš šećer u krvi, tako da nećete ima ludih promena raspoloženja ili glad.

#2 Unesite svoju dozu proteina

Predlažemo obrok koji je sastavljen od osnovnih grupa namirnica – ravnoteža proteina, složenih ugljenih hidrata i masti u svakom obroku i sneku – kako bi se zaštitila od preopterećenja insulinom. Korist visokokvalitetnih proteina, kao što su piletina, ćuretina i nisko-masni grčki jogurt su bogate aminokiselinama, koji pomažu mišićima da se oporave nakon treninga.

#3 Ograničite loše tečnosti

Sokovi, vanila late i sode – svi imaju nepotrebni šećer i kalorije. Potrebno je da pijete tečnost a za svaku potrebu primenite ovo:

  • Ako ste žedni, pijte vodu.
  • Ako vam je potrebna stimulacija, popijte crnu kafu ili zeleni čaj.
  • Ako želite da se opustite, izaberite čašu vina, jednostavno piće, drugim rečima, ne mojitos.

Da, i još jedna stvar, ovo ograničenje se odnosi i na NO SUGAR oznake na sokovima, to znači i DIET JUICE.

Iako je nauka o lažnim zaslađivačima koja se koriste u prehrambenim proizvodima i dalje neodlučna trebate znati da oslađivači mogu izazvati insulin, ali u najmanju ruku psihološki vas pripremaju za nešto slatko, ali nema kalorija odnosno ugljenih hidrata kako bi se process realizovao u organizmu.

#4 Povećajte unos dobrih tečnosti

Voda, čista najbolji je prijatelj vitke linije. Pre i nakon obroka… kad god se setite, ne samo da će prijati vašem organizmu nego i koži odnosno, voda za lepotu je sjajan izbor za zdravu i lepo negovanu kožu.  

Biljni čajevi, u neograničenim količinama, ubrzaće metabolizam i izbacivanje toksina i sigurno će vam dati osećaj lakoće. Probajte Detox čaj iz naše ponude.

#5 Svaki dan trening, makar 15 min

Nije samo bitno da imate broj kilograma koji odgovaraju vašoj visini i BMI indeksu, nego je i važno da vaši mišići imaju tonus. A to jedino postižemo vežbanjem. Kada je dan takav da je pun obaveza, odlučite se za brzi trening kod kuće. Ravan stomak i podignuta guza neće se sami napraviti.

Probajte besplatni trening kod kuće i videćete prednost i efekat treninga od 15 minuta dnevno.