Budući da je počeo veliki Vaskršnji post i često nemamo ideja za obroke, a pogotovo oni koji žele da redukuju svoju ishranu i da do leta skinu one suvišne kilograme. Post pre svega podrazumeva promenu u načinu ishrane, izbacivanjem mlečnih i životinjskih namirnica iz dnevnog menija. Mnogi se odlučuju za post misleći da će odricanjem tih namirnica brzo smršati. Kako i posna, tako i mrsna trpeza može biti pripremljena na dijetalniji ili kaloričniji način. Menjajući gril belo meso za faširane pohovane riblje štapiće ne činite sebi uslugu, a svakako pre nego što se odlučite za post, razmislite da li na to gledate kao na dijetu ili za vas ima drugo, duhovno značenje.

Za sve one koji poštuju Vaskršnji post, kao i za sve korisnike Smart Fit programa, predlažemo naš izbor dnevnog menija, u skladu sa pravilnim kombinovanjem namirnica prema bazalnom metabolizmu i dnevnim kalorijskim potrebama.

Doručak:

Svež početak uz voće, chia i ražene semenke i sojino mleko (prema utvrđenim merama)

 

A video posted by Smart Fit (@smartfit.rs) on

Ručak:

Stek tuna, avokado, rukola i prepečeni tost

A photo posted by Smart Fit (@smartfit.rs) on

Večera:

Pašteta od oslića, kašike senfa, tikvica i tofu namaza

A video posted by Smart Fit (@smartfit.rs) on

Pripremili smo i 2 predloga za užinu:

Zeleni Smootihe za energiju

A video posted by Smart Fit (@smartfit.rs) on

Crveni smoothie za čišćenje organizma

A video posted by Smart Fit (@smartfit.rs) on

TRENING

Ne zaboravite da ishrana nije dovoljna za vitku liniju i redukovanje kilograma. Bez izgovora možete izdvojiti 15 ili 30 min za svakodnevnu aktivnost. Smart Fit program treninga sadrži različite funkcionalne i kardio treninge. Vežbajte u Vašem domu uz Smart Fit trenera.

A video posted by Smart Fit (@smartfit.rs) on

Spremni do leta uz Smart Fit koncept.

Treniraj pametno a ne naporno. Budi fit, a sit.