Svaka žena nakon porođaja treba da posveti posebnu pažnju ishrani, kako zbog sopstvenog, tako i zbog zdravlja odojčeta. Pravilna ishrana dojilja i porodilja smanjuje broj infekcija posle porođaja i znatno poboljšava fizičko i mentalno zdravlje majke. Da bi i...
Kada dobiju svoju bebu veliki broj mama se zapita kako smršati posle porođaja. Ishrana dojilja je posebno važna, jer ne brinete samo o sebi, već i o svom detetu. Zato je neophodno jesti hranu punu nutrijenata.Iako vam se...
Rešenje kome mnogi pribegavaju kada žele da izgube kilograme su često brze dijete. Saznajte zašto ova dijeta nije dobar izbor i kako vratiti telo u formu.
Pročitajte šta je Dukan dijeta, koje su njene prednosti i mane i da li zaista dovodi do brzog i trajnog gubljenja kilaže bez gladovanja.
Pročitajte koji sastojci cimeta pomažu sagorevanje masnih naslaga i da li cimet dijeta za mršavljenje daje rezultate. Ovo su iskustva cimet dijete.
Pitali ste nas kako funkcioniše brza dijeta sa jajima. Pročitajte sve što treba da znate o dijeti sa jajima za mršavljenje.
Dijeta po krvnim grupama - pročitajte detaljno šta smete da jedete, šta je relativno dozvoljeno da jedete, a šta nikako ne smete da jedete.
Limun dijeta je postala popularna kada se pročulo da je drži pevačica Bijons. Pročitajte koje su prednosti, i opasnosti koje donosi dijeta sa limunom.
Saznajte šta je mediteranska dijeta, od čega se sastoji jelovnik, šta je najvažniji aspekt ove dijete, iskustva mediteranske dijete, kao i prednosti i mane.
Sigurno vam se već desilo da puno trenirate  I uložili ste puno truda u svoje vežbe, ali ipak niste zadovoljni svojim svojim izgledom I uvek tražite bolje rezultate kako bi ostvarili svoje ciljeve.Evo gde većina nas greši. Šta je...

Najnoviji tekstovi