Trening kod kuće

  1. KARDIO TRENING 30 min ZA CELO TELO ZA UBRZAVANJE TOPLJENJE MASTI

Aktivnost sadrži sklop vežbi koje obuhvataju celo telo, veće mišićne grupe , stabilizatore, kao i vežbe koje direktno utiču na kontrakciju posebnog dela tela mišića. U zavisnosti od tipa treninga, mogu se naći aerobno i anaerobne vežbe , pliometrične vežbe kao i vežbe snage, agilnosti i gipkosti.

  1. UKLAPA SE UZ VAŠ DNEVNI PLAN OBAVEZA, TRENIRATE U SVOM DOMU KAD VI TO MOŽETE

Savremen život je nažalost učinio da jako malo vremena ostane za fizičku aktivnost. I to najčešće nakon svih obaveza kada svoje poslednje atome snage treba da upotrebite da odete na trening. Zato sada nema izgovora da ne možete da stignete na termin neke od aktivnosti u teretani, da je loše vreme u prirodi ili slično. Jednostavno pripremite sportsku kombinaciju, opredelite se za vrstu treninga i uradite za sebe najbolju stvar ka putu za ostvarenje vašeg cilja. Ono što je sjajno, nakon toga ostaje vremena za razne druge aktivnosti i drage ljude koji nas ispunjuju.

  1. MOTIVACIJA ZA SVAKI DAN KAKO BI ODRŽALI FORMU I U TRENINGU I U NAČINU ISHRANE

Uz trenera koji vodi trening najpre imate sigurnost koje vežbe radite, efekat koji se postiže treningom kao i motivacija i podrška da ne odustanete.

Smart fit koncept je radi cilja fit način života napravio integrisan program plana ishrane i aktivnosti. Uz funcionalni treining postoji i program i saveti o fit načinu ishrane koji je neizbećan kako bi se postigao rezultat. Naučite kako da na lak i brz način spremite zdrave obroke i rešite se viška kilograma osećate se sjajno svaki dan.

Treniraj pametno, a ne naporno. 

A video posted by Smart Fit (@smartfit.rs) on