Pojavile su vam se prve bore, a već vas polako hvata panika kada primetite da vam koža više nije tako sjajna i elastična kao u dvadesetim i da je vreme da klasičnu hidratantnu kremu zameni krema za podmladjivanje lica

Tu smo da vas ohrabrimo! 

Sasvim je prirodno da koža vremenom postaje dehidrirana i suvlja. Prisetite se samo svih proizvoda koje ste nanosili na lice tokom prethodnih godina i shvatićete da je vreme za promenu starih navika. Za vas smo pronašli odlične preporuke na sajtu negujse.rs i isprobali Exuviance seriju proizvoda namenjenih nezi zrele kože koji će vam pomoći da iz borbe sa nastalim borama izađete kao pobednici.   

Nega kože lica

Krema za podmladjivanje lica – kada vam je potrebna 

Iako bismo svi najviše želeli efekat večne mladosti na licu i mislimo da nije važno odreagovati na pojavu prvih bora, realnost je da nam krema za podmladjivanje lica postaje više nego neophodna. 

Sasvim je prirodno da se tekstura kože sa godinama menja, kako se umanji proizvodnja elastina i sinteza kolagena, a nivo hijaluronske kiseline koja je odgovorna za hidrataciju opada i na taj način koža sve više postaje suva. Zbog toga žene često brinu o tome koje su najbolje anti age kreme i najbolje kreme za lice posle 40.

Ne brinite, razumemo vas!  

Najbolja krema za lice posle 40 

To su kreme koje zahvaljujući svojim sastojcima uspevaju da vašoj koži povrate zategnutost i mladalački sjaj. Najbolja krema protiv bora koja se koristi za svakodnevnu upotrebu razlikuje se od one koja se koristi tokom noći. Topla preporuka dnevne kreme je Exuviance Day Repair SPF, koja spada među najbolje kreme za lice posle 40. 

Ova krema ima trostruki “firming” kompleks sa peptidima, retinolom i NeoGlukosaminom, obogaćena je vitaminima B i A, kao i UV zaštitom za odbranu od spoljašnjih faktora. Kožu čini čvršćom i sjajnijom, obnavlja ćelije i smanjuje hiperpigmentaciju. Pruža predivan osećaj mekoće i hidriranosti tokom čitavog dana.

Najbolje anti age kreme za dan i noć 

Zarad postizanja potpunijeg efekta najbolje anti age kreme, važno je da uporedo koristite dnevnu i noćnu kremu. Za razliku od dnevne, noćna krema ima sposobnost regeneracije kože tokom noći tako što podstiče produkciju kolagena i sprečava njegovu razgradnju. Na taj način jača se struktura kože i čini da deluje zategnuto, a bore deluju “ispeglano”. U kombinaciji sa dnevnom kremom, noćna Exuviance Night Lift, iz iste serije, bogata je vitaminima A i E i zahvaljujući maltobionskoj kiselini i glukonolaktonu pruža efekat zatezanja kože i utiče na jačanje njene teksture. 

Nakon njenog nanošenja imate utisak mekše i nežnije kože ujutru kada se probudite, što je jedan od znakova da je koža fino upila kremu i pružila joj svu potrebnu hidrataciju.  

Koja je najbolja krema protiv bora? 

Najveći krivac za to kada će koža početi da nam stari je stil života. Kada počnu da se javljaju sve dublje pore na licu, koža izgleda opuštenija, pore su proširenije, a dolazi i do pojave hiperpigmentacije, tzv. staračkih fleka. 

Ono što je do vas je najbolja krema protiv bora, koja će vam pomoći da predupredite njihovu pojavu. Različiti faktori utiču na izgled vaše kože i zbog toga je važno da pažljivo odaberete proizvode za negu, a naročito lica, zbog njegove osetljivosti. Odaberite onu koja najviše odgovara tipu vaše kože i koja vam pruža željenu hidrataciju i hranljivost.  

Najbolja krema za bore oko ociju 

Najbolje anti age kreme namenjene su za negu čitavog lica, dok postoji specijalna, najbolja krema za bore oko ociju koja je namenjena samo određenoj regiji, na kojoj se rađaju prve bore. Exuviance ima i kolekciju prozvoda namenjenih upravo toj regiji, pa tako nudi odlični Exuviance Eye Contour sa veoma laganom teksturom koji za samo 4 nedelje koriguje znakove starenja i obezbeđuje svež izgled očne zone. 

Ukoliko i vi imate problem sa pojavom tamnih kolutova i nadutošću, ovo je najbolja krema za bore oko očiju koju mozete naći. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i vlažnosti, ovu regiju odražava mekom i elastičnom. Ukoliko već niste, probajte obavezno i bićete, kao i mi, prezadovoljni postignutim efektom.