Ako se bavite sportskim klađenjem ili se krećete u tom krugu ljudi, zasigurno ste barem jednom čuli za sigurno klađenje. To je sistem s kojim je vaša zarada zagarantovana i vi dobijate novac.

Postoje razni sistemi klađenja, a ovaj se zasniva na tome da vi koristite različite bonuse u kladionicama i stvarate siguran dobitak igranjem svih mogućih ishoda na meču. Kroz ovaj tekst upoznati ćemo vas s matched betting, tj. objasniti šta je sigurno klađenje.

Šta znači pojam sigurno klađenje?

Sigurno klađenje ne predstavlja nikakav rizik i garantuje vam dobitak. U prvi mah zvuči neverovatno, s obzirom da se kosi sa inicijalnom idejom klađenja, no ovo je jedna od najpopularnijih taktika kod mnogih kladioničara.

Sigurno klađenje predstavlja lov na bonuse i promocije, kao i pokrivanje svih mogućih ishoda određenog meča i u konačnici ostvarivanje profita.  Sigurno sportosko klađenje, odnosno matched betting (engl.) ne zahteva sportsko znanje i praćenje statistika ili nekog određenog  tima, već je dovoljno da imate mobitel ili računar.

Pomoću ovog sistema možete generisati stabilne prihode i stvoriti odličnu zaradu već od prvog dana. Sistem je veoma jednostavan, a sve što je potrebno je strpljenje i vreme.

Način funkcioniranja matched betting sistema

Kako biste ostvarili profit kod sigurnog klađenja, potrebno je da iskoristite bonuse i promocije koje nude određene sportske kladionice. Upravo s bonusima koje dobijate kod registracije, vi ćete pokrivati sve moguće opklade i ostvariti profit.

Postoje dva tipa opklada, BACK i LAY.

Back opklada – ovo je tip opklade kod kog vi stavljate ulog na određenu utakmicu. To je opklada gde vi igrate na određeni tip i s njegovom pobedom dobijate novac.

Lay opklada – Kod ovog tipa opklade, vi se kladite na suprotan ishod. To znači da igrate da neki tim neće pobediti.

Kombinacijom ova dva tipa opklada, vi igrate sigurno klađenje. S obzirom na to da ove  opklade međusobno poništavaju jedna drugu, jedna od njih mora bizi dobitna.

Šta su bonusi internet kladionica i zašto su značajni?

Kako bi sigurno klađenje bilo moguće, potrebno je iskoristiti bonuse koje nude razne online kladionice. Pomoću bonusa, možete odigrati sve moguće ishode određenog meča i ostvariti profit bez rizika. Imajte na umu da razne kladionice imaju različite uslove za korišćenje bonusa, zato se obavezno informišite šta je potrebno za ostvarivanje bonusa.

Neke od najpopularnijih sportskih kladionica koje daju bonuse u Srbiji su: Circus Bet, 22 Bet, Bet Winner, Mel Bet, Max Bet, Bet 365, Mozzart kladionica, Pin Bet, i Soccer. Prvi korak je registracija na kladionice, a onda u zavisnosti od bonusa i ponuđenih uslova, stvorite idealnu opkladu s kojom ćete ostvariti profit.

Loptica na lap topu sa parama

Sigurno sportsko klađenje – prednosti i mane 

Matched betting sistem, odnosno sportsko klađenje ima razne prednosti, zbog kojih je unazad nekoliko godina postalo izuzetno popularno. Glavni razlog za to je znatni porast internet klađenja i rada online kladionica. Prednosti su što možete generisati sigurnu zaradu, lako se uči sistem, i u potpunosti je sigurno.

Kao negativnu stranu možemo navesti to da ovo nije dugoročan vid zarade, jer kladionice najčešće bonuse daju samo za prve uplate, te bi trebalo da ostane na niovu hobija. Još jedna mana je što su mogućnosti zarade putem sigurnih opklada male. Bonusi online kladionica su limitirani do malog iznosa, te nisu velike šanse da zaradite astronomske svote novca ovim načinom 

Postoji li onda sigurno klađenje?

Sigurno klađenje postoji i odličan je način za generisanje profita. Imajte na umu da iznosi koje možete 100% sigurno zaraditi, nisu ogromni, ali jesu sigurni. Ako ipak želite malo veći rizik, možete i povećati svoju zaradu, ali ona neće biti sigurna. Pokrivanjem svih mogućih ishoda meča s vašim novcem i bonusom, bićete 100% sigurni da ćete zaraditi, pa možete koristiti bonuse raznih kladionica.

Zato pogledajte neke od kladionica koje smo naveli u ovom tekstu i iskoristite bonuse za registraciju koje nude, i upustite se u ovu zanimljivu igru pristupajući joj kao načinu razonode.