Regija na telu gde se najbrže stvore masne naslage, poznatije kao „šlauf“ jesu stomak i bedra. Nekad imamo utisak kada pojedemo nešto što nismo „smeli“ da se to odmah i zalepi. Potrebno je nekad mnogo treninga da to skinemo, ali evo tri trika za koje znamo da će sigurno pomoći i ubrzati proces, a možete ih primenti ODMAH!
1. Izbegavaj soljenu industrijsko-prerađenu hranu.
Industrijska procesuirana hrana je puna natrijuma i soli i glavni je krivac zadržavanja tečnosti u telu. U to spadaju suhomesnati proizvodi, smrznuta pica, kupovni sokovi i ostala konzervirana hrana puna dodatnih aditiva i soli.
 
2. Voda izbacuje vodu i toksine. Zvuči neverovatno, ali ako popijemo u toku dana više od 2l vode i nezaslađenih ćajeva, utičemo na detoksikaciju tela. Naravno, ovo je okvirna doza, a u našem Smart fit priručniku je objašnjeno kako da izračunaš koliko je vode potrebno tvom organizmu, jer je potrošnja kalorija individualna.
Evo jednog predloga: u flašicu mlake vode, dodati nekoliko kriški limuna I naseckati par listića đumbira i  pijte povremeno u toku dana. Đumbir je sjajan saveznik u eliminaciji masnoće.
Uz Smart fit dodatke lako možete ceo dan da priuštite sebi detoks vodu za izbacivanje tečnosti.

A photo posted by Smart Fit (@smartfit.rs) on

3. Vežbajte makar 15 min dnevno
Redovnom fizičkom aktivnošću možete trajno da se oslobodite viška koji nikako ne možete da skinete. Postoje vežbe koje aktiviraju više grupa mišića, uključujući i mišiće drugog i trećeg sloja, koji takođe imaju važnu ulogu u oblikovanju i držanju tela.
Ove vežbe možete da uradite u sobi pre nego odete na spavanje.

A video posted by Smart Fit (@smartfit.rs) on

Smart Fit vam daje mogućnost da zavirite u treninge profesora sporta i Smart Fit trenera Lily. Prijavite se potpuno BESPLATNO na našem sajtu i dobićete 72h pristup treninzima.
Savet plus: izmerite svoj struk i bedra pre nego što primenite ove trikove, pa nakon mesec dana opet, sigurno ćete imati rezultat. 
 
Treniraj pametno, a ne naporno!
Smart Fit – Tvoj stil života.